Aydın Barosu’ndan suç duyurusu

Aydın Barosu’ndan suç duyurusu
ABONE OL
Aydın Barosu Kadın Hakları Komisyonu, Ceren Özdemir'in katledilmesinin ardından, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla kadın cinayetlerini meşru göstermeye çalışıp hakaret eden kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu.

MURAT TAN- Ordu'da bıçaklanarak öldürülen Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi Ceren Özdemir ile ilgili sosyal medyada yapılan çirkin paylaşımlar üzerine savcılık harekete geçerken, Aydın Barosu Kadın Hakları Komisyonu da suç duyurusunda bulundu.

“KARŞILARINDA AVUKATLARI BULACAKLAR”

Ordu Cumhuriyet Savcılığının, genç kızın kıyafetleri ve sosyal medya paylaşımlarını hedef alarak, mesajlar paylaşanlara yönelik soruşturma başlatmasının ardından Aydın Barosu Kadın Hakları Komisyonu da harekete geçti. Konuyla ilgili olarak suç duyurusunda bulunduklarını açıklayan Aydın Baro Başkanı Gökhan Bozkurt, “Aydın Barosu Kadın Hakları Komisyonumuzca hazırlanan dilekçeyle Baro Başkanlığımız tarafından suç duyurusunda bulunulmuştur. Kadın cinayetlerini meşru göstermeye kalkan herkes karşısında bu ülkenin avukatlarını bulacaktır” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.