Aydın-Denizli Otoyolu’nda seyir halindeyken alev olan otomobil, tüm müdahalelere rağmen tamamen yandı. Yangın sırasında çevredeki vatandaşlar ve otoyol jandarması seferber oldu. Otobanlarda itfaiye birimi eksikliğini bir kez daha gündeme taşıdı.
Edinilen bilgilere göre, 03 EF 778 plakalı otomobil, otoyolda ilerlediği sırada motor bölümünden alev aldı. Sürücü durumu fark ederek aracı emniyet şeridine çekti ve yardım istedi. Tam o sırada Denizli’den Aydın’a dönüş yolunda olan Kuşadası Yörük Türkmen Derneği Başkanı Serkan Ay, olay yerine ilk müdahale eden isim oldu. Sürücüyü olası patlamalara karşı uyararak uzaklaştıran Ay, yangını söndürmeye çalıştı. Yoldan geçen diğer sürücüler ve otoyol jandarması da yangın tüpleri ve su şişeleriyle müdahaleye katıldı. Ancak tüm çabalara rağmen yangın kısa sürede büyüdü ve araç tamamen yandı.
Yangının ardından otomobil kullanılamaz hale gelirken, yaşanan olay otoban güvenliği konusundaki eksiklikleri gündeme getirdi. Başkan Ay, olası benzer durumlara hızlı müdahale için ‘Otoban İtfaiyesi’ birimlerinin kurulması gerektirdiğini ifade etti.
Aydın-Denizli Otoyolu’nda otomobil cayır cayır yandı
Aydın-Denizli Otoyolu’nda seyir halindeyken bir otomobil, motor kısmından çıkan yangın sonucu kullanılamaz hale geldi.
Muhabir: ONUR ERKİN
Yorumlar
Trend Haberler
Aydın'daki cinayetin arka planı belli oldu! Bir müteahhit gözaltına alındı
Aydın'a meteor yağmuru yağacak!
Aydın'daki silahlı saldırıdan acı haber geldi! Genç esnaf hastanede öldü
Süleymancılara ‘kara para’ operasyonu! Aydın’da Zeki Altınel gözaltında
Nazillili doktor ölü bulundu! Olayın kesin nedeni araştırılıyor
CHP Bozdoğan'da arşiv patladı, başkanın maskesi düştü
Reklam





