Aydın ekibi deplasmanda kaybetti 

Aydın ekibi deplasmanda kaybetti 
ABONE OL
ADÜ Genç Efeler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, deplasmanda karşılaştığı Karşıyaka Engelliler SK’ya 70-60’lık skorla kaybetti. 

TÜRKER KOCAKAHYA- Tekerlekli Sandalye Basketbol 3. Lig’i A Grubu takımlarından Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Genç Efeler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, deplasmanda Karşıyaka Engelliler Spor Kulübü’ne konuk oldu. Grubun güçlü takımı Karşıyaka Engelliler S.K, mücadeleyi 70-60’lık skorla kazanmayı başardı. Maça iyi başlayan Aydın ekibi, ilk periyodu 14-16 önde tamamladı. Başa baş mücadeleye sahne olan ikinci periyot sonunda ilk devre 45-45 eşitlikle noktalandı. İkinci yarıda ev sahibi takım tecrübesiyle oyuna ağırlığını koyunca maçı 70-60 kazandı. 

BAŞKANDAN MÜDÜRLERE TEŞEKKÜR 
Maçla ilgili değerlendirmede bulunan ADÜ Genç Efeler S.K Başkanı Mehmet Güler, “Tüm sporcularımı ve antrenörümü bu güzel oyun için tebrik ediyorum. Bu deplasmanımıza gidişimiz için araç tahsis eden Gençlik ve Spor İl Müdürüm Cenap Fillikçioğlu beye ve dönüşümüzü sağlayan İzmir Gençlik Ve Spor İl Müdürümüze çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.