“Aydın ekonomik krizle alev alev yanıyor”

“Aydın ekonomik krizle alev alev yanıyor”
ABONE OL
CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, pandemi dönemini değerlendirdi. Hükümetin uygulamalarını eleştiren Mersin, “Aydın ve ülkemiz, pandemi ve ekonomik krizle alev alev yanıyor” dedi.  

KIYMET SARIYILDIZ-CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, pandemi dönemini değerlendirerek bir açıklama yayınladı. Pandemi ile beraber yaşanan sıkıntıların arttığını kaydeden Mersin, yapılan zamları da eleştirdi.

Aydın’da esnafın zor durumda olduğunu ifade eden Mersin, "Ülkemiz, pandemi ve ekonomik krizle alev alev yanıyor. Aylık enflasyon rakamları yayınlandı. Ekonomistlere göre yoksulumuza yansıyan enflasyon yüzde 40-45’e dayanmış durumda. Zaten yaşadığı gelir kaybı ve pandemi etkisiyle can çekişen halkımız, bir de olmayan parasıyla yüzde 45’e varan enflasyonla boğuşuyor. Açıklanan resmi enflasyon rakamları da alarm veriyor. Yılın dördüncü ayında üretici fiyatları enflasyon rakamları yüzde 35’i geçti. Bu ne demek biliyor musunuz sevgili Aydınlılar, böyle giderse yılın sonunda hepimizi felaketin felaketi bekliyor demek” ifadelerini kullandı. 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.