İnşaat Mühendisleri Odası Aydın Şubesi, iki listeyle seçime gitti. İMO Aydın Şubesi Toplantı salonunda yapılan 16. genel kurula katılan mühendisler yeni başkanını seçti. Mevcut başkan Erbil Gökhan Sözeri ve Ali Atılım Kahraman için oy kullanan mühendisler, değişim dedi.

AYDIN İMO DEĞİŞİME GİTTİ

Yenilikçi grubunun adayı mevcut başkan Erbil Gökhan Sözeri oldu. Sözere'nin rakibi olan Değişim grubunun adayı Ali Atılım Kahraman, sandıkta galip gelerek yeni başkan oldu.

Bin 750 üyesi bulunan İMO'da Değişim grubundan 5, Yenilikçilik grubundan 2, mevcut başkan Sözeri olmak üzere toplam 7 kişi yeni yönetim kurulu olarak seçildi.

whatsapp-image-2024-02-11-at-22-23-25.jpeg

VERİLEN SÖZLER İÇİN ÇALIŞILACAK

Akşam saatlerinde sandıkların sayımıyla birlikte açıklama yapan İMO Aydın yeni Şube Başkanı Ali Atılım Kahraman, genel kurula katılan ve destek veren meslektaşlarına teşekkür etti.
Seçim sonuçlarının hayırlı olmasını temenni ettiğini belirten Kahraman, "Yönetim kuruluna seçilen meslektaşlarımı tebrik eder, başarılar dilerim. Verdiğimiz sözleri tutmak için çok çalışacağız. Her şekilde iyi şartlar sunabilmek üzere enerjimizle çabalamaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi