
Aydın nostaljiye dönüyor
Geçmişte müzik dünyasına damga vuran sanatçıların kasetlerini satan Mehmet Topçu, Aydın’da nostaljiye dönüşün olduğunu ifade etti.
KIYMET SARIYILDIZ - Efeler’in Güzelhisar Mahallesi Albayrak Caddesi üzerinde 35 senedir kaset ve CD satışı yapan 71 yaşındaki Mehmet Topçu, görenleri geçmişe götürüyor. Sanatçıların ilk çıkan albümleri ve unutulmaz şarkılarının yer aldığı kaset ve CD’lere her geçen gün ilginin arttığını dile getiren Topçu, gençlerin nostaljiye olan hayranlığından söz etti.
Özellikle gençlerin dükkanından alışveriş yaptığını vurgulayan Topçu, son dönemlerde kaset satışların da arttığını söyledi. Aydınlı vatandaşların nostaljiye döndüğünü belirten Topçu, “Ege Bölgesi’nde neredeyse ben tek kaldım. Nostalji olarak vatandaşlar önce plak satın alıyordu. Şimdi kaset ve CD’yi de vatandaşlar nostalji olsun diye satın alıyor. Şu an geriye dönüş var. Acayip kaset satışı var şu an. Aydın’da nostaljiye dönüş var. Bir de fiyatlar uygun olunca özellikle gençler çok fazla talep ediyor. Gençler bunun internet üzerinden daha pahalıya satıldığını ifade ettiler. Benim amacım helalinden para kazanmak. Fazlasında gözüm yok” ifadelerini kullandı.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.