Aydın polisi özel ekip kurup buldu

Aydın polisi özel ekip kurup buldu
Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bir kişinin bankın üzerinde unuttuğu, içerisinde döviz, ziynet eşyası ve pasaportların bulunduğu çanta, polisin oluşturduğu özel ekip tarafından 5 günlük titiz çalışma sonucunda bulundu. Çantayı bulunduğu yerden çalan şahıslar hakkında ise işlem başlatıldı.

9 Nisan Salı günü saat 20.45 sıralarında Turgut Özal Bulvarı üzerinde meydana gelen olayda, Ramazan Bayramı arifesi sebebiyle İstanbul’a gidecek olan Yusuf Bostan, yol kenarında bulunan bir banka oturdu. Havalimanı servisini beklemeye başlayan Bostan, el çantasını bankın üzerine bıraktı.

aw185620-01.jpg

ÇANTAYI BANKTA UNUTTU!
Bostan, servis aracı gelince binip gitti ancak havalimanına vardığında el çantasını bankta unuttuğunu fark etti. Bunun üzerine Bostan, Kuşadası’na geri dönerek oturduğu bankta çantasını aradı. Çantayı bulamayan Bostan, durumu polis ekiplerine bildirdi.

aw185620-02.jpg

ÖZEL EKİP KURULDU
Bostan'ın bilgi vermesi üzerine, Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Asayiş Büro Amirliği bünyesinde özel ekip kuruldu. Bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, bankta unutulan çantayı Ş.S. ve Ç.Ş. adlı kişilerin aldığını belirledi.

aw185620-03.jpg

İZMİR'DE YAKALANDILAR
Şahıslar polisin çalışmasının devamında İzmir’de yakalandı. Çanta içerisinde bulunan döviz, ziynet eşyaları ve pasaportlarla birlikte Bostan'a teslim edildi. Yakalanan şahıslar hakkında 'açıktan hırsızlık' suçundan işlem başlatıldı.

aw185620-04.jpg

POLİSLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Polis ekiplerine başarılı çalışmaları nedeniyle teşekkür eden Bostan, "Öncelikle Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne çok teşekkür ederim. Kısa sürede çantamı bulup bana teslim ettiler. Çantamda 10 bin 360 sterlin, 2 bin 890 avro, bin 200 ABD doları, 4 ata altını, pasaportlarım ve cep telefonum bulunuyordu. Tabi dövizlerin bir kısmı Türk Lirası’na çevrilip harcanmış. Cep telefonu da tahminimce satılmış. Ancak geriye kalanlara da şükrediyoruz. Eğer çantamı bulduklarında dürüst davranıp bana ulaştırsalardı bu iki kişiye zaten ödül verirdim" ifadelerini kullandı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.