Kent genelinde yapılan çalışmalarda 26 bin 687 şahıs sorgulanırken, çeşitli suçlardan aranan 158 kişi yakalandı. Yakalanan şahıslardan 58’i çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
35 hırsızlık olayı aydınlatıldı
Emniyet ekipleri tarafından yürütülen operasyonlarda 35 hırsızlık olayının aydınlatıldığı bildirildi. Siber suçlarla mücadele ve sanal devriye faaliyetleri kapsamında ise 56 şahıs hakkında adli işlem yapıldı.
Denetimlerde ayrıca 271 gram uyuşturucu madde, 6 bin 126 adet sentetik ecza, 1 tabanca, 2 kurusıkı tabanca, 2 av tüfeği/pompalı tüfek ile 129 adet fişek ele geçirildi.
5 bin 123 sürücüye cezai işlem
Trafik uygulamalarında da 24 bin 267 araç ve motosiklet sorgulanırken, 155 araç trafikten men edildi. Kurallara uymadığı tespit edilen 5 bin 123 araç sürücüsüne cezai işlem uygulandı.





