Aydın siyasetinin nabzı yükseldi

Aydın siyasetinin nabzı yükseldi
ABONE OL
AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, partisinin Koçarlı kongresinde Büyükşehir belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu devlet yatırımlarını sahiplendiğini öne sürerek ağır sözlerle eleştiride bulunması, Aydın siyasetinde nabzı yükseltti.

KIYMET SARIYILDIZ- İkizdere Barajı üzerinden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu eleştiren AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, “İkizdere Barajını sahipleniyor. Utanmadan diyor ki, 'Ben yaptım'. Neyi sen yaptın? İkizdere Barajı'nı biz yaptık. 30 yılda sen ödüyorsun. 30 yıl vadeli parayı kim kime verir? Böylesine yalan, dolan, arsız ve yüzsüz Büyükşehir Belediye Başkanımız var” ifadelerini kullanmıştı.

Posacı’nın eleştirilerine cevap veren CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, “Partisinin Koçarlı’da çadırda yaptığı kongrede konuşan AK Parti Milletvekili Rıza Posacı, içindeki hazımsızlık ve duyduğu kinle kendine yakışan bir dil kullanarak Aydın halkı tarafından büyük bir teveccüh gösterilerek yeniden seçilen Büyükşehir Belediye Başkanımıza hakaret ediyor” dedi.
 
“BÜYÜKŞEHİR 53 MİLYON LİRA ÖDEDİ”
İkizdere Barajı’nı Büyükşehir Belediyesinin yaptığını söyleyen Çankır, “Haydi oradan Rıza efendi. Haydi oradan... Siyasi sorumsuzluğun dibine vurdunuz. Dön bir aynaya bak, eğer kendine doğruyu söyleyecek cesaretin varsa tabii. Artık ucu görünen seçimde sıralama yerlerinizi Özlem Çerçioğlu’na hakaretlerle yarışarak mı belirlemeye çalışıyorsunuz? Nafile... Her işiniz yalan olmuş. Korku dağları etrafınızı sarmış, artık az kaldı. Gideceksiniz! Lakin giderken bu kente yaptığın hizmetlerle değil, bir kadına hakaret etmeyi kendine yakıştıran zihniyet olarak anılarak gideceksin. Sana şunu hatırlatayım Rıza Efendi. İkizdere'yi Aydın Büyükşehir Belediyesi yapıyor. Bugüne kadar 53 milyon lira ödedi, 300 milyon lira daha ödeyecek; üstelik faiziyle” ifadelerini kullandı.

“HEP BİR AĞIZDAN SALDIRIYORLAR”

Yaptığı açıklamanın ardından Çankır’a cevap AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen’den geldi.  Sosyal medyadan Çankır’a cevap veren Özmen, “Aydın BŞB'nin vaatlerini gerçekleştirme oranı yüzde 15. 2019 seçiminde bir vaat bile yok. Asli vazifelerini (arıtma gibi) yerine getirmekte zorlanıyorlar. Şehre hizmet etmediklerini her dile getirene hep bir ağızdan saldırıyorlar. 2023 yılına kadar kimin ne yaptığını hemşerilerimiz görecek. Siz belediye olarak vaatlerinizi yerine getirin, biz de vaatlerimizin gerçekleşmesi için çalışalım, Aydın kazansın. Sayın CHP İl Başkanı Ali Çankır açıklamasında Koçarlı kongremizi çadırda yaptığımızı ifade etmiş. Yıllardır CHP'de olan belediye bir salon yapmamış ise bu da mı bizim eksiğimiz. Başkanım Belediyemiz o çadırı yapmamış olsaydı vatandaşın düğününü yapacağı bir salon bile yoktu ilçede” ifadelerini kullandı.
 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.