Aydın Hedef Gazetesi'nden Zeynep Özge Çümlek'in haberine göre; Bir süredir sağlık sorunları nedeniyle tedavi gören Muammer Kırmızı, durumunun ağırlaşmasıyla Aydın Devlet Hastanesi’nden Kuşadası Gözde Hastanesi’ne sevk edilerek yoğun bakım ünitesine alınmıştı. Kırmızı, bu sabah hayatını kaybetti.

Aydin Spor Camiasi Yasta Kirmizi Son Yolculuguna Ugurlandi 629265 Cccc34Ce31B95595Cdade0A17F2Ce34D

Aydınspor’da uzun yıllar kulüp müdürlüğü yapan ve Aydınlı teknik adam Erman Kırmızı’nın babası olan Muammer Kırmızı’nın vefatı, Aydın spor camiasında derin üzüntü yarattı.

Aydin Spor Camiasi Yasta Kirmizi Son Yolculuguna Ugurlandi 629265 8C928485Ae30308Eb6B5Cc13B714Abd9

Merhum Kırmızı için Efeler Bey Camii’nde ikindi namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine; TÜFAD Aydın Şubesi Başkanı Osman Aktar, Yıldızspor Kulübü Başkanı Kaya Özcan, Aydınspor taraftarları ile spor, iş dünyası ve ailesinden çok sayıda kişi katıldı. Törenin ardından naaşı Kemer Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Kaynak: Haber Merkezi