Aydın Valiliği'nden o habere yalanlama

Aydın Valiliği'nden o habere yalanlama
ABONE OL
Aydın Valiliği, İçişleri Bakanlığı’nın emekli ve 1000 TL yardımı alanlar dışında kalan vatandaşlara 400 çocuklara 100 lira bayram harçlığı vereceğiyle ilgili haberlere açıklık getirdi.

KIYMET SARIYILDIZ - Valilik, resmi açıklamalar dışında sosyal mecralarda dolaşan kaynağı belli olmayan haberlere itibar edilmemesini istedi. 

Aydın Valiliği, “İçişleri Bakanlığı emekli ve 1000 TL yardım alan vatandaşlar hariç geri kalan vatandaşlara, sigortalı ve ya sigortasız oluğuna bakılmaksızın 400 TL ve çocuklar için 100 TL bayram harçlığı verecek. www.acikkapi.gov.tr adresinden başvuru yapmanız gerekiyor. Hizmet başlığına ‘Valilik Hizmetleri’ hizmet alt başlığına ‘Diğer’ açıklama kısmına ‘para yardımı’ yazıp başvurabilirsiniz” açıklamasının asılsız olduğunu ifade etti.  Açıklamaya vatandaşların itibar etmemesi gerektiğini ifade eden Aydın Valiliği, Açık Kapı biriminin yardım dağıtmak sosyal destek ödemesi gerçekleştirmek gibi bir görevinin olmadığını belirtti. 
Bu şekildeki asılsız paylaşımlarda bulunanlar hakkında siber suçlarla mücadele birimlerinin gereken işlemi yapıldığını  vurgulan Aydın Valiliği, yapılacak tespitler üzerine suç duyurularının yapıldığını belirtti.

evftdzexsaeqj3q.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum