Aydın'a "Amiral Battı Kaçıyorusss" geliyor

 Aydın'a "Amiral Battı Kaçıyorusss" geliyor
ABONE OL
Şükran Güngör Sahnesinde sergilenmeye hazırlanan ve gerek kadrosu, gerekse kostümleriyle iddialı olan “Amiral Battı Kaçıyorusss” oyunu, tiyatro severlerle buluşmaya hazırlanıyor.

TUĞBA AYDIN- Efeler'de bulunan Şükran Güngör Sahnesinde sergilenecek olan oyun, 1980'lerde emekli bir amiralin evinde geçmektedir. Ünlü bir dansçı olan Rudiyef (Oliver Spence) emekli amiral Kemal Ertürk'ün (Hakan Eratik) katıldığı bir davette balerin partneri Sevda’nın da (Çiğdem Batur) yardımıyla amiralin arabasının bagajına saklanarak amiralin evine gelir. Amacı Türkiye'ye iltica etmektir. Bu sırra ilk başta amiralin kızı Ebru (Yeliz Şar) ortak olmuştur. Çok geçmeden amiralin müstakbel damadı Caner (Kadir Doğulu) eve gelir ve olaylara dahil olur. Evin bahçıvanı, İç işlerinden bir memur ve birde polis müfettişinin eve gelmesiyle olaylar içinde çıkılmaz hale gelir.

Tiyatrocu, çevirmen, yönetmen ve sanatçı Göksel Kortay’ın yönetmenliğindeki “Amiral Battı Kaçıyorusss” oyunu 11 Ocak saat 20:30’da oynanacak. Bilet fiyatı 60 ve 70 lira olarak değişiyor. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.