Aydın’a yakışmayan görüntü..

Aydın’a yakışmayan görüntü..
ABONE OL
Babasının koltuğuna oturdu. İlk günden tesbih salladı!

(HABER MERKEZİ) Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş'ın makam koltuğuna oturan oğlu Alperen' in bacak bacak üstüne attığı ve eline aldığı tesbihle verdiği pozu, sosyal medyayı salladı.
Bozdoğan'ın AK Partili Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş, mazbatasını alıp göreve başladı. Altıntaş’ın oğlu Alperen’in sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafa herkes tepki gösterdi. Bozdoğan ilçesindeki seçmenlerin oylarıyla seçilen babasının belediye makam odasındaki koltuğuna, bacak bacak üstüne atarak oturan ve eline aldığı tesbihle de poz veren Alperen Altıntaş, "Bundan sonra böyle" notuyla sosyal medya hesabından fotoğrafı paylaştı.
Paylaşımı gören vatandaşlar, ekran görüntüsü alarak, kendi profillerinden bu fotoğrafa öfke kustu.
Altıntaş'ın oğlu gelen tepkiler üzerine, paylaştığı fotoğrafı sildi.
Yaptığı hatanın farkına varan Altıntaş, sosyal medya hesabından “Sevgili saygı değer Bozdoğan halkı sosyal medyada paylaşmış olduğum Bozdoğan Belediyesindeki uygunsuz fotoğrafımdan dolayı kusura bakmayınız. O paylaşımı bir anlık heyecanıma yenik düşerek ve bu paylaşım yaptığım fotoğrafı hiç kimsenin haberi olmadan bir anlık heyecana kapılmamdan dolayı paylaşmış bulundum. Bu tatsız olaydan dolayı bütün Bozdoğan halkımızdan özür dilerim” şeklinde paylaşım yaptı.

İlgili Haberler

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum