Aydın’a yapılacak stadyumla ilgili önemli gelişme

Aydın’a yapılacak stadyumla ilgili önemli gelişme
 Muhabir
AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen, deprem riski nedeniyle yıkılan Adnan Menderes Stadyumu’nun yerine yapılacak yeni stadyum ile ilgili açıklama yaptı.

Geçtiğimiz gün AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ı ziyaret eden AK Parti Aydın Milletvekili Özmen, yeni stadyumun Aydın-Muğla Karayolu üzerinde bulunan Aydın Şehirler Arası Otobüs terminalinin arkasındaki alanda hayata geçeceğini belirtti. Yeni stadyumun yaklaşık 25 bin kişilik kapasiteye sahip olması öngörülürken, Milletvekili Özmen yaptığı açıklamada, stadyum inşaatının Gençlik ve Spor Bakanlığı gündeminde de ilk sıralarda olduğunu kaydetti.

whatsapp-image-2024-04-19-at-11-01-23-1.jpeg

“EN KISA SÜREDE FAALİYETE GEÇECEK”

Geride kalan yerel seçimlerde AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Savaş’ın da duyurduğu yeni stadyum projesiyle ilgili olarak Gençlik ve Spor Bakanı Bak ile verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirten Özmen, “Aydınımıza kazandıracağımız yeni stadyumun Gençlik ve Spor Bakanlığımızın gündeminde de ilk sıralarda bulunduğunu teyit ettik. Sayın Bakanımız Dr. Osman Aşkın Bak da bu konunun üzerinde titizlikle duruyor. Kendisi çalışmaların en kısa zamanda başlayacağını belirtti. İnşallah yeni stadyumumuzla ilgili süreç hızlı bir şekilde işleyecek. Bizler de Ankara’da milletvekillerimizle birlikte konunun takipçisi olacağız. Önümüzdeki süreçte Aydınımıza yakışacak yeni stadyum Aydın-Muğla Karayolu üzerinde bulunan Aydın Otogarı’nın arkasındaki alanda hayata geçecek. Bizler stadyumun inşaat çalışmalarının başlamasıyla birlikte en kısa sürede faaliyete geçeceğini umuyoruz” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-04-19-at-11-01-23.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum