Aydın’a yatırımcı çekmeliyiz

Aydın’a yatırımcı çekmeliyiz
ABONE OL
AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, Bilim ve Sanayi Teknoloji İl Müdürü Tunay Çoban’ı makamında ziyaret etti. 

Ziyarette Aydın’daki organize sanayi bölgelerinin durumuyla ilgili olarak Bilim ve Sanayi Teknoloji İl Müdürü Çoban ile istişarelerde bulunan AK Parti Aydın Milletvekili Erim, yatırımcıların Aydın’ı tercih etmelerini sağlamak adına ilerleyen günlerde geniş kapsamlı çalışmalar başlatacaklarını kaydetti. 

“AYDIN’IN ARTILARINI YATIRIMCILARA ANLATMALIYIZ” 

AK Parti Aydın Milletvekili Erim, Kurban Bayramı sonrasında Aydın’daki ilk temaslarına Ticaret İl Müdürlüğü ile Bilim ve Sanayi Teknoloji İl Müdürlüğü’nde başladı. Erim, Bilim ve Sanayi Teknoloji İl Müdürü Çoban’a makamında gerçekleştirdiği ziyarette, ildeki organize sanayi bölgelerinin genişleme alanı çalışmaları ve yeni yatırımcı taleplerine ilişkin de görüşme yaptı. Gerçekleşen ziyaretle ilgili açıklama yapan Erim, ilerleyen süreçte Aydın’daki organize sanayi bölgelerindeki müdürlerle de bir araya geleceklerini kaydederek, “Aydın’daki bazı organize sanayi bölgelerimizde boşta kalan parseller var. Bu boşta kalan yerlere yeni yatırımcıları çekmemiz icap ediyor. Bu anlamda Aydın’ın artılarını da yatırımcılara anlatmamız şart. Aydın’daki organize sanayi bölgelerimiz ilimizin lokomotifidir. İlerleyen süreçte genişleme alanı devam eden organize sanayi bölgelerimizle birlikte boşta kalan parsellere yeni yatırımcıların gelmesi, ilimizin kalkınmasıyla birlikte istihdama da doğrudan katkılar sağlayacaktır. Önümüzdeki süreçte yeni yatırımcıların ilimizi tercih etmesi için de çalışmalar başlatacağız” dedi. 

“MESAFE ALACAĞIMIZI UMUT EDİYORUZ” 

“Eğer yatırımcıları Aydın’a çekip, sanayici ve esnafımızı da güçlendirirsek önümüzdeki süreçte Aydın marka şehir olur” diyen Erim, “Halihazırda Aydın Serbest Bölgesi çalışmalarıyla ilgili de Ticaret İl Müdürlüğümüze yaptığımız ziyarette ele aldık. Aydın Serbest Bölgesi çalışmalarının neticeye kavuşması için Ankara’daki temaslarımızı da sürdürüyoruz. Bölgedeki bir çok firma aynı zamanda Aydın Gıda İhtisas Serbest Bölgesi’nin de bir an önce kurulmasını bekliyor. İnşallah en kısa zamanda bu konuda da netice alacağız. Süreç dahilinde organize sanayi bölgelerimizin müdürleriyle gerçekleştireceğimiz çalışmalar sonrasında boştaki parsellere yeni yatırımcı gelmesi noktasında da tanıtım çalışmalarına da ağırlık vermemiz gerekiyor. Hep birlikte yapacağımız ortak çalışmayla bu anlamda da mesafe alacağımızı umut ediyoruz. Aydın’daki organize sanayi bölgelerimiz bir çok yatırım için uygun lokasyonda bulunuyor. İlimizin daha da kalkınması için Aydın’a yatırımcı çekmemiz şart. Organize sanayi bölgelerimizin yatırımcılar tarafından cazibe merkezleri haline sağlamalıyız” diye konuştu. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum