Aydın’a yeni kaymakam

Aydın’a yeni kaymakam
 Muhabir
6 Şubat Depremleri’nin ardından Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Kaymakamlığı’nda kaymakam adayı olarak görev yapan Ömer Nergiz Aydın Karpuzlu’ya atandı.

Kaymakam Adaylarının Bakanlık Merkez Stajı kapsamında Dil Eğitim Kursuna katılmak üzere görevinden ayrılan Karpuzlu Kaymakam Vekili Merve Ayık’ın yerine Ömer Nergiz atandı.

whatsapp-image-2024-05-07-at-12-13-45-1.jpeg

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu’nda yaşanan deprem sonrasında ilçede kurulan BAYKAR ve Şirikçioğlu Konteyner Kentlerinden sorumlu Kaymakam olarak görev yapan Ömer Nergiz, Karpuzlu Kaymakam Vekili olarak atanmasının ardından Aydın Valisi Yakup Canbolat’ı makamında ziyaret etti. Karpuzlu Kaymakam Vekili Nergiz, Vali Canbolat’a gerçekleştirdiği ziyaretin ardından ilçedeki görevine başladı.

whatsapp-image-2024-05-07-at-12-13-45.jpeg

Koordinatör kaymakam olarak 9 aylık süreçte ortaya koyduğu özverili çalışmalar nedeniyle Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer tarafından geçtiğimiz günlerde başarı belgesiyle ödüllendirilen Kaymakam Vekili Nergiz, ilçedeki konteyner kentte barınan depremzede çocuklar ve aileleriyle yakından ilgilenmesiyle göz doldurmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum