Aydın’a yeni TOKİ konutları müjdesi  

 Aydın’a yeni TOKİ konutları müjdesi  
ABONE OL
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un 81 ilde TOKİ konutları yapacaklarını açıklaması, Aydın’daki dar gelirli vatandaşları da heyecanlandırdı.

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, Aydın’da 7 ilçede TOKİ Konutları planlandığını duyurarak, halihazırda imar ve proje çalışmalarınınsa devam ettiğini açıkladı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un 81 ilde TOKİ konutları yapılacağını  duyurması, Aydın’da yaşayan dar gelirli vatandaşların konut sahibi olma umutlarını canlandırdı. Vatandaşlar Ağustos ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 81 ili kapsayan detaylı açıklamalarına dikkat kesilirken, AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim de sürece açıklık getirdi. 

“EN KISA ZAMANDA GELİŞME KAYDEDİLECEK”
Açıklamasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde dar gelirlilerin ev sahibi yapılmasını sağlamak amacıyla TOKİ'ye 30 milyar liralık finansman verileceği yönünde bilgi paylaştığını hatırlatan Milletvekili Erim, “Halihazırda 7 ilçemizde TOKİ konutları planlanıyor. Nazili’de DSİ’nin olduğu yerde 160 konutluk projeyle ilgili de en kısa zamanda gelişme kaydedilecek. Nazilli’de 160 konutluk projeyle ilgili olarak halihazırda imar ve proje çalışmaları devam ediyor. Aydın il geneline dönük bakıldığında, İncirliova’da da Milli Emlak’a ait hazine arazi üzerinde de bir proje planlanıyor. Ayrıca Karacasu, Koçarlı ve Bozdoğan’da da belediyelerimizin gösterdiği yerlerde yapılacak TOKİ konutlarıyla ilgili de imar planı ve projelere dönük çalışmalarda sona geliniyor. En son Söke Akçakonak’ta yapılacak 393 konut için de ihaleye çıkıldı. Çine’de de olmak üzere toplamda 7 ilçemizde TOKİ planlanıyor” dedi. 

 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.