Aydın’da 1 milyondan fazla kitap dağıtılacak

Aydın’da 1 milyondan fazla kitap dağıtılacak
ABONE OL
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in yardımcı kaynakları ücretsiz dağıtacaklarını açıklaması sonrası gözler Aydın’a çevrilirken şehirde 1 milyon 76 bin 103 adet kitap dağıtılacağı öğrenildi.

(TÜRKER KOCAKAHYA)-ÖZEL HABER-  Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in, 2022-2023 eğitim öğretim sezonunda yardımcı kaynakların ücretsiz dağıtılacağını açıklaması velileri ve öğrencileri mutlu etti. Kaynakların illere gönderilmeye başlandığı da açıklanırken gözler Aydın’a çevrildi. İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, konuyla ilgili verdiği bilgide, “Yardımcı kaynaklar ve sınavlara hazırlık soru kitapçıkları gibi kaynaklar Bakanlığımız tarafından bastırılıyor. İlimize, öğrenci sayılarımız kadar gönderiliyor” dedi. Ders kitaplarının tüm öğrenciler için geldiğini ve sınıflarda sıralara yerleştirileceğini belirten Okumuş, yardımcı kaynakların da bölüm bölüm geleceğini belirtti. 

ÖĞRENCİLERE ULAŞTIRILACAK 

Öte yandan yardımcı kaynakların ilkokul 2.sınıftan itibaren 12. sınıflar da dahil olmak üzere örgün eğitimde yer alan tüm öğrenciler için bölümler halinde gönderildiği öğrenildi. Bu kapsamda Aydın’da dağıtılacak toplam kitap sayısının 1 milyon 76 bin 103 kitabın okullar açılıncaya kadar dağıtımının tamamlanarak öğrencilere ulaştırılacağı belirtildi. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.