Aydın-İzmir yolunun Germencik gişeleri mevkiinde Hamidiye Otoyol Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından yapılan devriye sırasında yol kenarında kapıları açık, ön camı örtülü ve boş vaziyette minibüs tespit edildi.
Aydın İl Jandarma Komutanlığı GKİT ekiplerinin minibüsün bulunduğu alanda ve çevresinde bulunan ağaçlık alanda yaptığı aramada 6’sı kadın 21 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenlerle birlikte 1 adet araç ile 13 adet şambrıyel ve 3 adet bisiklet pompası ele geçirildi.
Ayrıca göçmenleri araç ile getiren 2 organizatörün ağaçlık alandan Germencik istikametine doğru kaçtıkları tespit edilerek araçtan yaklaşık 1 kilometre mesafede yapılan takip sonucu yakalandı.
Düzensiz göçmenler GÖKSEM’e teslim edildi. Şahıslara 657 bin 280 TL idari para cezası uygulanırken, Y.E.T. ve K.Ö. isimli şüpheliler hakkında adli sürecin devam ettiği öğrenildi.
Aydın’da 21 göçmen ve 2 organizatör yakalandı
Aydın’ın Germencik ilçesinde ağaçlık alana saklanan 21 düzensiz göçmen ve 2 organizatör yakalandı.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI (İHA)
Yorumlar
Trend Haberler
Bitlis'te başlayan husumet Aydın'a kadar uzandı! Savcı Sayan kan davasının detaylarını paylaştı
CHP Aydın’da toplu istifa dalgası yolda
AK Parti İl Başkanı Mehmet Erdem’in acı günü
Aydın’da kayıp Eda'dan acı haber geldi! Cansız bedenine ulaşıldı
Aydın’da yeni parti için il binası tutuldu
Köşklü genç canına kıydı
Reklam





