Kurban Bayramı boyunca kurban kesimleri aralıksız olarak yapıldı. Bayramın ilk gününden itibaren bir bayram klasiği olan acemi kasaplar da kendilerini yaralayarak hastanelere başvurdu.
Aydın’da da belediyelerin oluşturduğu kurban kesim alanlarının yanı sıra kendi imkanlarıyla kurbanlıklarını kesmek isteyen bazı vatandaşlar, bayram süresince meydana gelen kazalar sonucunda kendilerini yaraladı. Bazı yaralılar kendi imkanlarıyla, bazıları ise ambulanslarla hastanelere getirildi.
Aydın genelinde 4 gün boyunca toplam 460 acemi kasap kendini yaraladı.
Bayramın ilk günü dikkatli kesimler sonucu 55 kişi yaralanırken, ikinci gün 310 acemi kasap kendini yaraladı. Bayramın üçüncü gününde de devam eden kesimlerde 70, dördüncü gününde ise 25 kişi kendini yaraladı.
Aydın’da acemi kasapların sayısı belli oldu!
Aydın’da her Kurban Bayramı’nda kendilerini yaralayan acemi kasaplar bu yol da iş başındaydı. Bu yıl 4 günde 460 acemi kasap hastanelik oldu.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI (İHA)
Yorumlar
Trend Haberler
Bitlis'te başlayan husumet Aydın'a kadar uzandı! Savcı Sayan kan davasının detaylarını paylaştı
CHP Aydın’da toplu istifa dalgası yolda
AK Parti İl Başkanı Mehmet Erdem’in acı günü
Aydın’da yeni parti için il binası tutuldu
Aydın’da kayıp Eda'dan acı haber geldi! Cansız bedenine ulaşıldı
Büyükşehir belediye başkanları Özgür Özel'in yanında yürümeyecek! İlk fire verildi
Reklam





