Gökyaka Mahallesi’nde yaşanan olayda, hayvanların bakımını yapmak amacıyla dama giden Nurdoğan Atille’den haber alamayan yakınları damda hareketsiz halde buldu.
Olayın ardından durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ekipleri ile jandarma sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Atille’nin yaşamını yitirdiği belirlendi.
İlk anlarda ölümün nedenine ilişkin çeşitli ihtimaller değerlendirilirken, olay yerinde yapılan incelemeler ve çalışmalar sonucunda gerçek ortaya çıktı. Adli hekimin yaptığı ilk değerlendirmede Nurdoğan Atille’nin kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği tespit edildi.
Evli ve iki çocuk babası olan Nurdoğan Atille’nin ani vefatı, ailesi başta olmak üzere yakın çevresi ve mahalle sakinleri arasında büyük üzüntüye neden oldu. Çine’de sevilen isimlerden biri olarak bilinen Atille’nin ölümü ilçede derin bir üzüntü yarattı.





