Aydın'da Akşener’e salvo!

Aydın'da Akşener’e salvo!
 Muhabir
İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilatı kurucularından ve genel seçimlerde partisinin aday adayı Mehmet Reşat Taşdemir, sosyal medya hesabı üzerinden, görevi bırakan Genel Başkan Meral Akşener hakkında skandal bir paylaşım yaptı. Taşdemir’in cinsiyetçi yorumu üzerine partililer büyük tepki gösterdi.

Taşdemir, geçtiğimiz genel seçimlerde partisinden aday adayı olmuş ancak aday gösterilmemişti. Taşdemir, sonrasında partisini ağır eleştirilerle sorumlu tutarak istifasını verdi. Yerel seçimler öncesi saf değiştirerek AK Parti’ye geçiş yapan Taşdemir, İYİ Parti Kurultayı sonrası Akşener’e cinsiyeti üzerinden akıl almaz yorum yaparak paylaşımda bulundu. İYİ Partililer Taşdemir’in, “Yar saçların lüle lüle hadi sana güle güle abala. Bir daha elinin hamuruyla bu işlere kalkışma” şeklindeki paylaşımına tepki göstererek kendisine evli ve iki kız çocuğu babası olduğunu hatırlattı.

İYİ Parti Nazilli İlçe eski Başkanı Durmuş Kural ise sosyal medya hesabından farklı bir paylaşımla “Kıssadan Hisse” başlığıyla Taşdemir’i eleştirdi.

iyi-partinin-aydin-kurucularindan-aksenere-salvo-egemen-gulmus-internet-gazete-465913-c39a20090ccbee33aba7908a79886b92.jpeg

"KENDİMDEN UTANDIM"
Durmuş Kural’ın paylaşımında ise şu ifadeler yer aldı: “Bir lidere güvenip onunla yol yürüme kararı alıp o partinin kurucusu olacaksın, yönetim kurullarında görev alacaksın, milletvekili aday adayı olacaksın, umduğunu bulamayınca da, “Yar saçların ĺüle lüle hadi sana güle güle abala. Bir daha elinin hamuruyla bu işlere kalkışma” diyeceksin. Başkasına vermediğin değeri annene, eşine ve kızlarına da mı vermiyorsun? Seninle bir süre aynı siyasi partide yol yürüdüğüm için kendimden utandım."

iyi-partinin-aydin-kurucularindan-aksenere-salvo-egemen-gulmus-internet-gazete-465913-4d2f17cb23943ac75144d432ec3d2628.jpeg

KISSADAN HİSSE
Süleyman Demirel‘in bir anısı üzerinden eleştiriye devam eden Kural, “Süleyman Demirel’e ‘Faik Türün gibi size karşı darbe yapmış generalleri niçin yanınızda barındırıyorsunuz?’ diye sorulduğunda Süleyman Demirel gevrek gevrek gülümseyip ‘Bir zamanlar darbe yapıp beni devirdiler ama şimdi karşımda hazırolda durup bana topuk selamı veriyorlar. Onun gibileri bu durumda görmekten hoşlanıyorum’ diyerek 'Hem bana havlayacaklarına karşımdakilere havlasınlar! Onları niye yanımda barındırdığımı şimdi anladın mı’ diye de eklemiş" ifadelerini kullandı.

iyi-partinin-aydin-kurucularindan-aksenere-salvo-egemen-gulmus-internet-gazete-465913-b1d83d19f310e23f4391e1debf897c0c.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum