Aydın'da 'balık ihracatı' tam gaz!

Aydın'da 'balık ihracatı' tam gaz!
Aydın'ın Söke ilçesinde balık ihracatı hız kesmezken, Ramazan Bayramı tatili süresince 53 bin 189 kilogram işlenmiş balık ihracatı gerçekleştirildiği bildirildi. Bu süreçte ihracat işlemlerine, Söke İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından titizlikle imza atıldı.

Aydın'ın Söke ilçesinde balık ihracatı sürüyor. Söke İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, ihracatın her aşamasında gerekli denetimleri gerçekleştiriyor. Ekipler, ürünlerin kalitesini ve güvenilirliğini sağlamaya özen gösteriyor.

"İLÇE EKONOMİSİ İÇİN ÖNEMLİ"

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan yetkililer, balık ihracatının ilçe ekonomisi açısından büyük önem taşıdığını aktardı. Söke'nin tarım ve hayvancılık potansiyelinin yanı sıra, balık ihracatının da ilçe ekonomisinin gücüne güç kattığını dile getiren yetkililer, deniz ürünleri sektörüne verilen önemin giderek artacağının altını çizdi.

aw183016-01.jpg

BAYRAM TATİLİ ENGEL OLAMADI

Bu çerçevede Söke'de, Ramazan Bayramı tatilinde de balık ihracatı hız kesmedi. Aydın'ın Söke ilçesinde bayram tatilinde 53 bin 189 kilogram işlenmiş balık ihracatı gerçekleştirildiği ifade edildi

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.