Aydın Hedef Gazetesi Muhabiri Egemen Gülmüş'ün haberine göre, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yerel seçimlerin ardından çalışmalara başladı. Bu kapsamda Başkan Çerçioğlu, Cumhuriyet Halk Partili ilçe belediye başkanlarıyla bir araya geldi.

aydinda-baskanlar-bulustu-gorsel-cercioglundan-birliktelik-vurgusu-gazete-internet-460400-a8228dd27c8c0ebc50315881c81e3743.jpg

Gerçekleştirilen buluşmaya, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik, Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, Yenipazar Belediye Başkanı Malik Ercan, Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı ile Kuyucak Belediye Başkanı Uğur Doğanca katıldı. Programa CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz ve CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı da eşlik etti.

Aydın Yatılı Hafızlık Erkek Kur’an Kursu yükselmeye devam ediyor Aydın Yatılı Hafızlık Erkek Kur’an Kursu yükselmeye devam ediyor

BİRLİKTELİK VURGUSU

Öte yandan o anları sosyal medya hesabından paylaşan Çeçrioğlu, “Birlikte daha güçlüyüz. CHP Aydın Milletvekilimiz Evrim Karakoz ve İl Başkanımız Hikmet Saatçı ile birlikte belediye başkanlarımızla buluştuk. Aydın’ı birlik ve beraberlik içerisinde yönetmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi