Aydın’da bayram öncesi otogar denetlendi

Aydın’da bayram öncesi otogar denetlendi
Vatandaşların Ramazan Bayramına huzurlu ve güvenli bir ortam içerisinde geçirmeleri için Aydın Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde denetim gerçekleştirildi.

Ramazan Bayramına sayılı günler kaldı. Bu kapsamda vatandaşların bayramı huzurlu ve güvenli bir ortam içerisinde geçirmeleri için, Aydın Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı Eğitim Büro personelleri Aydın Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde denetim gerçekleştirdi. Ekipler, emniyet kemeri denetimi gerçekleştirirken, yolcuları da emniyet kemerinin önemini konusunda bilgilendirdi.

aw178175-01.jpg

Emniyet kemeri kullanımı başta olmak üzere trafik kurallarına yönelik yapılan denetimlerde ekipler, sürücü ve yolcuları önce denetledi daha sonra bilgilendirdi.

aw178175-02.jpg

Yaklaşık 1,5 saatlik denetim ve bilgilendirme çalışmalarında yolcu taşımacılığı yapan otobüs şoförleri can ve mal kaybına sebebiyet vermemek için daha dikkatli olmaları gerektiği hatırlatıldı.

aw178175-03.jpg

Ayrıca denetimlerde otobüs şoförlere kural ihlali yapmamaları gerektiği anlatılarak seyir halindeyken cep telefonu kullanılmaması, hız limitlerine uyulması ve araç kullanım sürelerine uyulması konularında uyarılar yapıldı.

aw178175-04.jpg

Otobüslerde bulunan yolculara ise emniyet kemeri kullanımının önemi anlatılarak kabin memurlarının bu konuyla ilgili duyarlı bulunması hatırlatıldı.

aw178175-05.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.