Acı olay, Aydın’ın Sultanhisar ilçesine bağlı Atça Mahallesi 4 Sokak’ta akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eşini kaybeden ve tek çocuğu ile yaşayan Aylin Pekin isimli kadın, bir süredir M.Y. isimli bir şahıs tarafından rahatsız ediliyordu. Durumdan rahatsız olan Pekin, polis ekiplerine şikayette bulundu. Şikayetin ardından aralarında gönül ilişkisi olduğu iddia edilen M.Y.(50), Pekin’in evinde pusu kurarak beklemeye başladı.

Aydın’da korkunç olay! Yol kenarında ceset bulundu Aydın’da korkunç olay! Yol kenarında ceset bulundu

whatsapp-image-2024-05-14-at-01-04-19.jpeg

3 EL ATEŞ ETTİ!

Evine girmek isteyen Pekin’i yakalayan M.Y., yanında bulundurduğu silah ile talihsiz kadına 3 el ateş etti. 48 yaşındaki kadın isabet eden mermiler sonucu kanlar içerisinde yerde kalırken, şüpheli M.Y. ise kaçarak olay yerinden uzaklaştı.

ŞÜPHELİ YAKALANDI

Silah sesini duyanların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede talihsiz kadının hayatını kaybettiğini tespit edildi. 48 yaşındaki Pekin’in cansız bedeni, yapılacak incelemelerin ardından otopsi için Aydın Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Şüpheli M.Y. ise jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Kaynak: Haber Merkezi