Aydın Hedef Gazetesi'nden Özge Çümlek'in haberine göre; Aydın'ın Sultanhisar ilçesinin en büyük ikinci mahallesi olan Kurtuluş Mahallesi’nde, muhtar Fevzi Küçükbaysan öncülüğünde ve mahalle sakinlerinin desteğiyle keşkek ve aşure hayrı düzenlendi.

MAHALLELİNİN BİRLİĞİ BU SENEYE İLHAM OLDU
Bu sene ikincisi düzenlenen hayır için konuşan Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Fevzi Küçükbaysan, “Geçtiğimiz sene muhtarlığa seçildim ve bu ilk dönemim. Seçildiğim andan itibaren mahallem için çalışmalara başlayarak geçtiğimiz sene keşkek ve aşure hayrı düzenlemiştim. Mahalle sakinlerimiz de destek olmuştu. Yoğun katılımın olması ve mahalle halkını beraberlik içinde görmek çok güzeldi. Bu yüzden bu sene ikincisini düzenlemeye karar verdik. Mahallemin bu konuda desteği çok büyük oldu. Ben sadece öncülük ettim de diyebilirim” ifadelerini kullandı.

“EKİP İŞİ ÇIKARDIK”
Hayır etkinliğiyle ilgili bilgi veren Küçükbaysan, “Bugün 3 bin kişilik hayır düzenledik. Keşkek, aşure ve turşu dağıtımı yaptık. Mahalledeki gençler dağıtmada çok destek oldu. Teyzelerimiz de pişirilmesine ve tabaklara doldurulmasına yardımcı oldu. Mahalleden ziyade bir ekip işi çıkardık, bir aile olduğumuzu hatırladık. Başka mahallelerden gelen vatandaşlarımız da oldu. Yoğun katılım sağladılar. Katılan ve yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“UZUN YILLAR BİRLİK İÇİNDE OLMAYI AMAÇLIYORUZ”
Mahallesi için bu hayrın gelenekselleşmesini istediğini dile getiren Küçükbaysan, “Önümüzdeki yıllarda da bu hayrın bu şekilde devam etmesini istiyoruz. Bu vesileyle de uzun yıllar boyunca mahalle sakinlerimizi, Sultanhisar'ımızı birlik içinde tutmayı amaçlıyoruz” dedi.





