Aydın’da ‘Birlik Toplantısı’na az kaldı 

Aydın’da ‘Birlik Toplantısı’na az kaldı 
ABONE OL
İl Danışma Meclisi Toplantısında konuşan AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Vali Yavuz Selim Köşger’in koordinasyonunda yapılması çağrısında bulunduğu toplantının en kısa zamanda gerçekleşeceğini söyledi. 

MURAT TAN - AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, AK Parti 79. İl Danışma Meclisi Toplantısında yaptığı konuşmada, Aydın’ın önceliklerinin konuşulması için Vali Köşger’in koordinasyonunda,  ildeki erklerin katılımıyla gerçekleşmesi çağrısında bulunduğu toplantıyla ilgili açıklama yaptı. Toplantının en kısa sürede yapılacağını söyleyen Savaş, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile Millet İttifakı’nın seçimleri kazandığı ilçelerin belediye başkanlarına da Aydın’a hizmet için desteğe hazır olduklarını vurguladı. 

“BUHARKENT ÖRNEK BELEDİYECİLİK HİZMETİ VERİYOR”

“17 yılda Aydın’da çok güzel işler yaptık, yapmaya devam edeceğiz” diyen Savaş, “Aydın’da 24 milyar liralık yatırım yaptık. Biz daha fazla hizmet etmek için yerel yönetime talip olduk. İktidarla birlikte yürüyen bir belediyemiz olsun, daha fazla hizmet ve yatırım yapalım istedik. Buharkent Belediyesi tam bir örnek belediyecilik hizmeti veriyor. Buharkent’te yatırımcı dostu bir belediye örneğini görüyoruz. Yatırımcıları çekiyor. Aydın’ın istihdam, üretim, ihracat kapasitesini artırmak ancak bu şekilde olur. Biz iktidarla birlikte yürümenin nimetlerini Aydın’da yaşasın, hissetsin, kazansın diye aday olduk. Sahada güzel bir mücadele verdik ama Allah nasip etmedi. Yerel Seçimlerden sonra ilk defa teşkilatlarımızla burada bir araya geldik. Teşkilatlarımıza, ana kademe, kadın ve gençlik kollarımıza ve bu davaya gönül veren herkese bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. 

“AYDIN’A HİZMET ETMEK ADINA HAZIRIZ”

Yerel Seçimlerden bu yana 7 ay geçtiğini söyleyen Savaş, “Bu ay bitince 8 ay olacak. 8 aydan bu yana bir hizmet gördünüz mü? 8 ay değil 18, 28 ay da geçse bu gidişat zor gözüküyor ama biz ne dedik biliyor musunuz? Biz iktidar olarak, iktidar milletvekilleri olarak Ankara’da milletvekillerimizle ve buradaki belediye başkanlarımızla birlikte hizmet üretmek adına mücadelemizi veriyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanı ve diğer partiden olan belediye başkanlarımıza da hizmet etmek adına biz varız, hazırız dedik. Ben Sayın Valimizin koordinasyonunda, Büyükşehir Belediye Başkanımızın, Rektörümüzün, oda başkanlarımızın katılımıyla bir toplantı düzenlenmesini rica ettik. İnşallah yakın bir zamanda bu toplantı olacak. Orada ilimizin önceliklerini konuşacağız. İlimizin sorunlarını konuşacağız ve kazanan Aydın olacak” diye konuştu. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.