Aydın'da bulunan kayıp köpekler sahibine kavuştu

Aydın'da bulunan kayıp köpekler sahibine kavuştu
ABONE OL
Efeler ilçesi Paşa Yaylası’nda doğa yürüyüşüne çıkan bir genç, kayıp iki köpek buldu. Köpeğin sahibi günler sonra iz sürerek köpeklerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. 

MELEK FIRAT - Geçtiğimiz hafta Paşa Yaylası’nda doğa gezisine çıkan Mert Karakaya, yolda iki köpek buldu. Doğaya bırakıldıklarını düşünen Karakaya, köpekleri araca alarak evine getirdi. Köpeklerden birini bakım merkezine veren Karakaya, diğerini de kötü tüylerinden arındırıp, aşılarını ve bakımlarını yaparak evde beslemeye başladı. Güzelhisar Mahallesi'nde oturan ve iki gün sonra Paşa Yaylası’ndaki evine çıkan çiftçi Aydın Korkmaz, köpeklerinin olmadığını fark etti. Önce Paşa Yaylası’nda gidebileceği yerleri arayan Korkmaz, ardından barınakları gezmeye başladı. Barınakta Pamuk isimli köpeğini sahiplendirilirken bulan Korkmaz, ardından diğer köpeği Haydut için araştırmalar sonucunda Pamuğu bakım merkezine veren Karakaya'nın adresine ulaştı. İki köpeğine de kavuşan Korkmaz, evlatlarına kavuşmuş gibi mutlu olduğunu söyledi. Karakaya ise, köpeklerin sahibi bir müddet aradıklarını, bulamayınca da iki köpeğe bakamayacağı için birini barınağa bıraktığını diğerinin de bakımını ve aşılarını yaptırdıktan sonra evde beslemeye başladığını söyledi. Köpeklerin sahibi bulunduğu için çok mutlu olduğunu söyleyen Karakaya, kısa bir süre de olsa köpek beslemekten mutlu olduğunu dile getirdi.

whatsapp-image-2021-01-13-at-16-47-19.jpegwhatsapp-image-2021-01-13-at-17-30-15.jpegwhatsapp-image-2021-01-13-at-17-30-23.jpeg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.