Yedieylül Mahallesi 1006 Sokak üzerinde meydana gelen olayda, 3 katlı apartmanın zemin katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Evden yükselen alevleri fark eden vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunurken, bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri yönlendirildi.

Mahsur Kalan Kadın Kurtarıldı
Kısa sürede olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı. Bu sırada apartmanı saran yoğun duman nedeniyle üst katta bir kadının mahsur kaldığı belirlendi. İtfaiye ekiplerince demir parmaklıklar kesilerek mahsur kalan kadın apartmandan çıkarıldı.

Hastaneye Kaldırıldı
İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan ve dumandan etkilenen kadın, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yangın anında ev sahibinin evde olmaması teselli kaynağı olurken, kullanılamaz hale gelen evdeki yangının çıkış nedeninin belirlenebilmesi için inceleme başlatıldı.





