Aydın Hedef Gazetesi'nden Zeynep Özge Çümlek'in haberine göre; Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından aranan şahıslara yönelik il genelinde geniş çaplı operasyon gerçekleştirildi. ÇEMBER-115 Operasyonu, il genelinde eş zamanlı olarak yapıldı. Operasyona 81 unsur ve 235 jandarma personeli katıldı.
Yapılan çalışmalar kapsamında çeşitli suçlardan aranan toplam 52 şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslardan 18’inin 0–2 yıl, 1’inin 2–5 yıl, 1’inin 5–10 yıl ve 1’inin ise 10–20 yıl arası kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi.
Yakalanan şahısların suç dağılımına bakıldığında; 5 kişinin uyuşturucu suçlarından, 3 kişinin tehdit suçundan, 2 kişinin trafik güvenliğini tehlikeye sokma suçundan, 1 kişinin hırsızlık suçundan ve 1 kişinin fuhuş suçundan arandığı belirlendi. Ayrıca 9 kişinin farklı suçlardan arandığı, 31 kişinin ise ifadeye yönelik arama kaydının bulunduğu öğrenildi.
Operasyon kapsamında yakalanan şahıslar hakkında adli işlemlerin başlatıldığı bildirildi.





