Aydın'da çocuk cesedi bulundu

Aydın'da çocuk cesedi bulundu
ABONE OL
Aydın'da son dakika

(ABDURRAHMAN FIRAT) Aydın'da bir hayvan çiftliğinde hayvan pisliğinin atıldığı havuza düşen Suriyeli çocuk hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Aydın-Muğla kara yolunu üzerinde bulunan Küme Evler’deki bir hayvan çiftliğinde çalışan yakınlarına yardım eden Suriyeli Ahmet A. (13), yaklaşık 2 metre derinliğinde içi su dolu gübre havuzuna düştü. Sabah saatlerinde kayıp olan çocuğu, iddiaya göre yakınları çiftliğin her yerinde aradı. Amcası, Suriyeli Ahmet A.’yı hayvan pisliklerinin atıldığı çukurda görünce kendi imkanlarıyla çıkarıp eve götürdü. Evde çocuğu yıkayıp kıyafetlerini giydiren yakınları, sağlık ekiplerinden yardım istediği öğrenildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Suriyeli çocuğun hayatını kaybettiğini belirledi. Çocuğun öldüğünü öğrenen yakınları fenalaştı.

Polis olay yerinde geniş güvenlik önlemi alıp inceleme başlattı. Çocuğun cesedi otopsi için Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Suriye’deki iç savaşta anne ve babasını kaybeden Ahmet A., Deyrizor kentinden 2 yıl önce akrabalarının bulunduğu Aydın'a geldiği öğrenildi. 

whatsapp-image-2019-04-08-at-12-19-09.jpegwhatsapp-image-2019-04-08-at-12-19-10.jpegwhatsapp-image-2019-04-08-at-12-38-35.jpeg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.