Aydın’da ‘Demokrasi Şöleni’ başladı

Aydın’da ‘Demokrasi Şöleni’ başladı
ABONE OL
Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Efeler Belediyesi, halkın yerel yönetimden beklentilerini ve taleplerini tespit etmek için kurduğu ‘Demokrasi Çadırı’ törenle açıldı. 

MURAT TAN - Demokrasi şöleninin yaşandığı açılışa, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP İl Başkanı Ali Çankır, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya ile Yenipazar Belediye Başkanı Mehmet Yüsran Erden, CHP İl Kadan Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin ile büyükşehir belediyesi daire başkanlarıyla vatandaşlar katıldı. 

“UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ”

Açılış töreninde konuşan Efeler Belediye Başkanı Atay, “Büyükşehir Belediyesi ile uyum içinde çalışarak vatandaşların tüm sorunlarını halledeceğiz. Seçimlerden önce sayın Başkanımız Özlem Çerçioğlu, Girne Mahallesi'nde yapılacak alan için çadır kurmuştu, anket yaptırmıştı. Biz de seçimlerde bir kez daha birlikte uyum içinde çalışarak Efeler'e yapılacak olan hizmetlerle ilgili olarak halka gideceğimizi ve sizlere soracağımızı, anketlerle sizlerin karar vereceğini söylemiştik. Bugün de bu sözümüzü gerçekleştiriyoruz. Bu olanağı bize sağladığı için Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Yollar büyükşehire, Efeler'e ait tartışmaları artık çok geride kaldı. Uyum içerisinde halka hizmet etmek için gece gündüz çalışıyoruz" dedi.

“DİĞER İLÇELERİMİZDE ŞÖLEN YAPACAĞIZ”

Vatandaşların taleplerine daima önem verdiklerinin altını çizen Başkan Çerçioğlu, sandıklardan çıkan beklentileri de en kısa sürede faaliyete geçireceklerinin sözünü verdi. Diğer ilçelerde de benzer çalışmayı yapacaklarının altını çizen Çerçioğlu, “Bugün burada birincisini başlattık. Efeler'de yaşayan halkımızın isteklerini almak için bu çadırı kurduk. Zaten Efeler, Aydınlılar biliyor ama bundan sonra Nazilli, Yenipazar, Germencik ve diğer ilçelerimizde de aynı uygulamayı yapacağız. Biz düzenli olarak anket çalışmalarımızı yapıyoruz. Fakat bazen vatandaşlarımız bize ulaşamayabilir düşüncesiyle sandık koyduk” diye konuştu. 

"SONUÇLAR KAMUOYUYLA PAYLAŞILACAK"

10 gün boyunca açık kalacak olan ‘Demokrasi Çadırı’na tüm Aydınlıları davet eden Çerçioğlu, “Sayın Atay'ın da ifade ettiği gibi seçimlerde biz vatandaşlarımıza danışacağımızı, onların fikirleri, düşüncelerinin bizim için çok önemli olduğunu ifade etmiştik. 10 gün boyunca çadırımız, sandıklarımız burada. Hem Efeler Belediyesi'ne hem de Büyükşehir Belediyesi'ne ait formlarımız var. Bu formlarımızı isteyen tüm vatandaşlarımız ziyaret ederek kendi mahallerinin sorunlarını bizlere aktarma imkanı bulacak ve çıkan sonuçları da kamuoyu ile paylaşacağız. Daha sonra da onları beraber yapmaya başlayacağız" dedi. 

aydinda-demokrasi-soleni-basladi-128845-1a733cfbbaa4010021f512f498bdf576.jpgaydinda-demokrasi-soleni-basladi-128845-1c5b999cd2c32ded46763c865618b626.jpgaydinda-demokrasi-soleni-basladi-128845-3e25d77a6f51b7d1987c158b8deb2edb.jpeg


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum