Aydın’da dev operasyon! Örgüt çökertildi

Aydın’da dev operasyon! Örgüt çökertildi
ABONE OL
Aydın’da polis ekipleri 11 adreste yaptığı aramada adeta cephaneliği andıran silah ve mühimmat ele geçirildi. Operasyonla ilgili 9 şüpheli gözaltına alındı.

MELEK FIRAT - Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, Cinayet Gasp Büro Amirliği, Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü ile özel hareket polis ekipleri, ‘tehdit ve şantaj’ şikayeti üzerine bir kişiyi, teknik ve fiziki takibe aldı. İki aydır süren takip sonucunda ekipler, 11 kişiyi şantaj ve tehdit eden örgüt üyelerinin, Çine’de olduğunu tespit etti. 

MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ
Ekipler, operasyon kapsamında 9 ev, 2 iş yeri, 2 bağ evi, 2 araba ve hayvan damında arama yaptı. Yapılan aramada, 1 AK 47 kaleşnikof makinalı tüfek, şarjör, makinalı tüfek mermisi, 6 av tüfeği, pompalı tüfek, 6 kuru sıkı tabanca, 4 kuru sıkı tabanca sürgüsü, 34 kuru sıkı fişeği, 135 av tüfeği fişeği, 2 kama, dürbün, bir miktar uyuşturucu madde, 2 kasatura, sustalı bıçak, çelik yelek ele geçirildi.

9 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
Yapılan operasyonda örgüt elebaşı M.A. ile birlikte E.A, İ.A, F.A, T.O, U.U, A.E, A.K.K. ve yaşı küçük kişi gözaltına alındı. Şüpheliler, suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, yönetmek, yağma, kasten yaralama, ölümle tehdit, şantaj olaylarına karıştıkları iddiasıyla Çine Adliyesine sevk edilecek.

whatsapp-image-2021-03-19-at-15-24-33.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.