Aydın’da flaş FETÖ kararı!

Aydın’da flaş FETÖ kararı!
ABONE OL
O isim beraat etti

(ALPER ŞENDERE) Büyük Birlik Partisi (BBP) Aydın eski İl Başkanı Ertan Gökçe, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında yargılandığı davadan beraat etti.
Büyük Birlik Partisi Aydın eski İl Başkanı Ertan Gökçe,15 Temmuz darbe girişimi sonra başlatılan Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması nedeniyle son kez hakim karşısına çıktı. Duruşma savcısı verdiği mütalaada Gökçe’nin beraatını talep etti. Mütalaa sonrası kararını açıklayan mahkeme heyeti, “terör örgütüne üye olmak ve finansal destek sağlamak" suçlarından yargılanan Gökçe’nin beraatına karar verdi.
Beraat kararı sonrası konuşan BBP Aydın eski İl Başkanı Ertan Gökçe, “Geçmişte çalıştığımız firmadan dolayı üç yıl önce hakkımızda açılmış soruşturmanın bugün son duruşmasına katıldım. Allah’ın izniyle beraat ettim. Çok sıkıntılı bir süreç oldu benim için. Gerçekten suçlu olanların cezalandırılmasına lafımız yok ama benim gibi masum ve suçsuz insanların da yargı süreçleri hızlanması lazım. Türk adaleti eninde sonunda tecelli edecektir demiştik, somut delillere bakarak suçsuz insanlar hakkında vicdanlı karar veren tüm yargı mensuplarına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

oooo.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.