Olay, önceki gece Hisar Mahallesi Fener Caddesi’nde meydana geldi. Çevredeki vatandaşlar, cadde üzerinde park halindeki bir otomobilden silah sesleri geldiğini duyarak durumu polise bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ekipler, yol kenarında biri kadın iki kişinin hareketsiz yattığını belirledi.

Yapılan incelemede hayatını kaybedenlerin 43 yaşındaki Gülseher Göksan ile 23 yaşındaki Turan Emre Arıkan olduğu belirlendi. Göksan’ın vücuduna 5, Arıkan’ın vücuduna ise 4 merminin isabet ettiği tespit edilirken, araç içinde de çok sayıda boş kovan bulundu.

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri olayın aydınlatılması için geniş çaplı çalışma başlattı. İlk bulgular, iki kişinin otomobil içerisinde vurulduktan sonra yol kenarına bırakıldığını ortaya koydu. Olayda kullanıldığı değerlendirilen araç ise bölgeye yakın bir noktada terk edilmiş halde bulundu. Polis ekipleri, çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyip görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu.

Yürütülen soruşturma kapsamında şüpheliler İ.O. (70) ve H.O. (74), Hisar Mahallesi’ndeki bir adreste yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından iki şüpheli adliyeye sevk edildi.
Olayın, borç alacak meselesi nedeniyle çıktığı iddia edildi. Soruşturma devam ediyor.






