Aydın Hedef Gazetesi Muhabiri Zeynep Özge Çümlek'in haberine göre; Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında Mimar Sinan Spor Salonu’nda Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği gerçekleştirildi.

24 OKULDAN 192 ÖĞRENCİ
24 okuldan 192 öğrencinin katıldığı etkinliğe; Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Serhat Yığmatepe ve Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Özcan katıldı.

Protokol üyeleri etkinliği baştan sona takip ederek öğrencilerin heyecanını paylaştı, oyun alanlarında çocuklarla bir araya geldi.

GELENEKSEL OYUNLAR YENİDEN YAŞATILDI
Unutulmaya yüz tutmuş geleneksel oyunları yaşatmak amacıyla düzenlenen etkinliklerde, öğrencilerle birlikte oyunlar oynayan müdürler, keyifli anlar paylaştı.

Konuyla ilgili sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Müdür Ekici, “Geleneksel kültürümüzü yaşatmak ve çocuklarımızın mutlu anılar biriktirmesi için hep birlikte çalışıyoruz” dedi.






