Aydın Hedef Gazetesi'nden Kevser Dayan'ın haberine göre; Aydın’da birlik toplantısının 2. oturumu geçen günlerde tamamlandı. Oda başkanlarının ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Aydın Valisi Yakup Canbolat ve milletvekilleri katılım sağladı.
Toplantının ardından alınan kararlar kamuoyu ile paylaşıldı. Aydın Çıldır Havalimanı’nın yolcu trafiğine açılması için gerekli girişimlerin yapılması kararı alındı.
Hatırlanacağı gibi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve dönemin Başbakanı Binali Yıldırım da 2018 yılında Aydın Çıldır Havalimanı için vatandaşlara söz vermişti. Verilen sözlerin üzerinden 7 yıl geçmesine rağmen havalimanı için bir adım bile atılmamıştı.
Şimdi, Aydın’da yaşayan vatandaşlar gözünü birlik toplantısından çıkan karara çevirdi. Dört gözle beklenen havalimanı yolcu trafiği için gerekli adımların önümüzdeki günlerde atılması bekleniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ