Aydın’da hakemler maçlar için hazır 

Aydın’da hakemler maçlar için hazır 
ABONE OL
Amatör liglerin başlamasıyla ilgili yapılan açıklama sonrasında değerlendirmede bulunan Aydın İl Hakem Kurulu Başkanı Mücahit Tatar, Aydın hakemlerinin maçlarda görev almak için hazır olduğunu söyledi. 

TÜRKER KOCAKAHYA - Türkiye’de koronavirüs tedbirleri kapsamında ara verilen futbol liglerinin başlama tarihleri Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından açıklandı. Bunun sonrasında ise Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) da Süper Amatör Lig için uygulanacak planlamayı paylaştı. Aydın’da Süper Amatör Lig play-off’larında mücadele edecek takımlar maçların başlayacağı 18 Temmuz’a gözlerini çevrilirken hakemler de hazırlıklarını sürdürüyor. Takımların ara vererek futbolcuların bireysel antrenman yaptığı dönemde hakemler de Türkiye Futbol Federasyonu tarafından kendilerine gönderilen antrenman programını uyguladı. 

GELEN TALİMATA GÖRE HAZIRLANIYORLAR
Aydın İl Hakem Kurulu Başkanı Mücahit Tatar da hakemlerin son durumu hakkında bilgi verdi. TFF tarafından gönderilen talimatlar gereği hazırlıkların sürdüğünü belirten Tatar, “Bize gelen talimatlarda hakemlerin toplu antrenmanlar yerine bireysel antrenmanlar yapması bildirilmişti. Hakemlerimiz de sürecin başında bu yana bu doğrultuda fizik seviyelerini korumak için çalışmalarını sürdürüyor. Biz de kurul olarak hakemlerimizi takip ediyoruz. Hakemlerimiz başlayacak maçlar için hazır durumdalar. Program belli olduğunda atamalarımızı gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı. 

aydinda-hakemler-maclar-icin-hazir-163029-8fe6a0a758d6f389568b39e6e07609b3.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.