Aydın’da hava sıcakları mevsim normallerinin üzerinde

Aydın’da hava sıcakları mevsim normallerinin üzerinde
 Muhabir
Aydın’da sıcaklıklar mart ayı sonu itibariyle mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye başladı. Vatandaşlar şaşkınlık içinde, ‘Baharı yaşayamadan yaza geçtik’ yorumlarında bulundu.

Aydın Hedef Gazetesi Muhabiri Murat Tan'ın haberine göre, Aydın’da hava önceki yıllara oranla bu yıl daha çabuk ısınırken, Aydınlılar henüz bahar mevsimini yaşayamadan yaza merhaba dedi. Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığı, Ramazan Bayramı tatilinden itibaren vatandaşların deniz sezonunu erken açmasına da sebep oldu.

aydinda-hava-sicaklari-mevsim-normallerinin-uzerinde-aydina-bahar-gelmeden-yaz-geldi-462710-70760eaaa8be9549331832a09e889dba.png

GÜN İÇİNDE 30 DERECEYİ AŞTI

Efeler’de İstasyon Meydanı’ndaki termometredeki göstergeler içinde 30 dereceyi aşarken, yaz mevsimine henüz girilmemiş olmasına rağmen hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde olması, vatandaşlar tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Hava sıcaklıklarındaki anormal artış, bu yıl yaz aylarının daha sıcak geçecek olduğu yönünde görüşlerini paylaşan bazı uzmanlarını tespitlerini de şimdiden doğrulamış oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.