Aydın Yatılı Hafızlık Erkek Kur’an Kursu yükselmeye devam ediyor Aydın Yatılı Hafızlık Erkek Kur’an Kursu yükselmeye devam ediyor

Aydın genelinde son günlerde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altına düştü. Konuyla ilgili açıklama yapan Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, yarından itibaren hava sıcaklıklarının artmaya başlayacağını duyurdu. Buna göre il genelinde yarından itibaren hava sıcaklıkları mevsim normallerinde seyretmeye başlayacak.

AYDIN İÇİN 4 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ

Yapılan değerlendirmelere göre Aydın’da yarın hava sıcaklığı en düşük 14, en yüksek 29 derece olacak. Kentte gün boyunca parçalı ve çok bulutlu havanın hakim olacağı aktarıldı.

  • 14 Mayıs Salı günü hava sıcaklığının en düşük 15, en yüksek 29 derece olacağı, gün boyunca parçalı ve az bulutlu hava hakim olacağı belirtildi.
  • 15 Mayıs Çarşamba günü hava sıcaklığının en düşük 14, en yüksek 30 derece olacağını dile getiren yetkililer, kentte gün boyunca parçalı bulutlu havanın hakim olacağına dikkat çekti.
  • 16 Mayıs Perşembe günü hava sıcaklığının en düşük 15, en yüksek 30 derece olacağı vurgulandı. Aydın'da gün boyunca parçalı bulutlu havanın hakim olmasının beklendiğine işaret edildi.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı