Aydın Hedef Gazetesi'nden Zeynep Özge Çümlek'in haberine göre; Koçarlı Ovası’nda meydana gelen hayvan hırsızlığı olayı, emniyet ekiplerinin titiz çalışmasıyla kısa sürede aydınlatıldı. Alaaddin Aydoğdu, korunaksız hayvan damındaki buzağının çalındığını fark ederek durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen ekipler, olay yerinde detaylı inceleme yaptı.
ARAÇ LASTİĞİ VE AYAKKABI İZLERİ TAKİP EDİLDİ
Yapılan araştırmalarda buzağının bir araca yüklenerek götürüldüğü tespit edildi. Olay yerinde bulunan araç lastiği ve ayakkabı izlerini değerlendiren Koçarlı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelilerin kimliklerini belirledi.
4 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
Yürütülen çalışmalar sonucunda R.D. ve M.C. ile Germencik ilçesinde M.E., Koçarlı ilçesinde ise A.D. yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin uyuşturucu kullandıkları da tespit edilirken, çalınan buzağının İncirliova’da satıldığı belirlendi.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan R.D., M.C., M.E. ve A.D. adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, tutuklama talebiyle çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.





