Aydın'da hayvan katliamı!

Aydın'da hayvan katliamı!
 Muhabir
Aydın’ın Söke ilçesine bağlı Kemalpaşa Mahallesi’nde anne kedi ile 2 yavrusunun öldürüldüğü iddiası üzerine, polis ekipleri harekete geçti.

Aydın Hedef Gazetesi Muhabiri Musa Ölmez'in haberine göre, Kemalpaşa Mahallesi 1306 Sokak’ta meydana gelen olayda mahalle sakinleri, anne kedi ve 2 yavrusunu öldürdüğünü iddia ettikleri kişi hakkında emniyete şikayette bulundu.

sokede-buyuk-vicdansizlik-470912-11da4a0f46bf5ef8e8566795bab8897e.jpeg

İddiaya göre, sokak sakinleri tarafından beslenen anne kedi ve iki yavrusu kanlı bir çuval içerisinde görüldü. Şikayet üzerine gelen polis ekipleri yaptıkları araştırmada kanlı bir çuval buldu ancak kedi ölülerin tespitini yapamadı. Duruma tepki gösteren sokak sakinleri, olayı gerçekleştirdiğini iddia ettikleri kişiden şikayetçi oldu. Polis ekipleri, konuya ilişkin tutanak tutarak kişi hakkında işlem başlattı.

whatsapp-image-2024-05-16-at-15-08-17.jpeg

“DAHA CİDDİ TEDBİRLER ALINMASINI İSTİYORUZ”

Yaşanan vahşi saldırının sorumlusunun adalet önüne çıkarılmasını isteyen mahalle sakinleri, “Anne kedi ve yavrularına yapılan büyük bir vicdansızlık. Kediler bahçede oynuyor diye bu yapılır mı? 3 yavrudan birini kurtarabildik ve onu Kuşadası barınağına gönderilmek üzere belediye yetkililerine teslim ettik. Bu masum hayvanlara yapılanı kabul etmek mümkün değil. Bu vahşiliği yapanın adalet karşısına çıkarılmasını ve yetkililerden bu tür olayların bir daha yaşanmaması için daha ciddi tedbirler almalarını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.