AK Partili ilçe belediye başkanları, sivrisinek ve haşereyle mücadele çalışmalarının ilçe belediyelerinin sorumluluğunda olduğunu belirterek CHP’li belediyeleri ilaçlama çalışmalarını aksatmadan devam ettirmeye davet etti.
Vatandaş Sağlığı İçin Ortak Çalışma
Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya ve Yenipazar Belediye Başkanı Malik Ercan tarafından yapılan ortak açıklamada, vatandaşların sağlığı ve yaşam kalitesinin korunması amacıyla ilaçlama ve haşereyle mücadele çalışmalarını kesintisiz sürdürdükleri ifade edildi.

“Çalışmalarımızı Sürdürmeye Devam Ediyoruz”
Başkanlardan yapılan ortak açıklamada, “5393 sayılı Belediye Kanunu ve ilgili mevzuat çerçevesinde; sivrisinek ve haşere ile mücadele çalışmaları ilçe belediyelerinin görev ve sorumluluk alanları içerisinde yer almaktadır. Bizler Aydın'daki AK Partili belediye başkanları olarak vatandaşlarımızın huzuru, sağlığı ve yaşam alanlarının korunması için ilaçlama ve haşereyle mücadele çalışmalarımızı sorumluluk bilinciyle, kesintisiz şekilde sürdürmeye devam ediyoruz. Yasal olarak kendi görev alanlarında bulunan hizmetleri yerine getirmek yerine siyasi polemik üretmeyi tercih eden Cumhuriyet Halk Partili ilçe belediyelerini de vatandaşlarımızın beklentilerine kulak vermeye ve kanunların kendilerine yüklediği görevleri eksiksiz yerine getirmeye davet ediyoruz” ifadelerine yer verildi.





