Aydın'da insan kaçakçılarına şok!

Aydın'da insan kaçakçılarına şok!
Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yurt dışına kaçma hazırlığında olduğu belirlenen 25 düzensiz göçmen yakalandı. Düzensiz göçmenlerle birlikte yakalanarak gözaltına alınan 3 organizatör ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Şube Müdürlüğü ile Kuşadası İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, göçmen kaçakçılığına yönelik koordineli çalışmaya imza attı.

aw182697-01.jpg

GÖZALTINA ALINDILAR
Faaliyet kapsamında Güzelçamlı Mahallesi'nde Yunanistan'a deniz yolu ile yasa dışı olarak geçmeye çalışan 25 düzensiz göçmenin yanı sıra A.B., M.A. ile F.M. isimli 3 organizatör yakalanarak gözaltına alındı. Operasyonda ele geçirilen 2 adet zodyak bot, 1 adet tekne motoru, 2 adet bot şişirme pompası ile 1 adet yakıt bidonuna el konuldu.

aw182697-02.jpg

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER
Operasyon kapsamında yakalanan düzensiz göçmenler, adli ve idari işlemlerinin ardından Aydın Geri Gönderme Merkezi'ne gönderildi. Gözaltına alınan organizatörler ise jandarmadaki işlemleri sonrasında sevk edildikleri adliyede tutuklandı. İnsan kaçakçıları daha sonra cezaevine teslim edildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.