Aydın’da iş arayanlar dikkat!

Aydın’da iş arayanlar dikkat!
 Muhabir
Aydın’da Koçarlı ve Kuşadası Belediyeleri bünyesinde çalıştırmak üzere personel alınacağı duyuruldu.

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanına göre, Koçarlı Belediyesi ve Kuşadası Belediyesi, bünyesinde çalıştırmak üzere personel alımı yapılacağı öğrenildi.

aydinda-is-arayanlar-dikkat-o-belediyeler-personel-alimi-yapacak-int-464517-632b1336b7c51cc94b19bd1b919c01ff.jpeg

KOÇARLI BELEDİYESİ İLANI

Koçarlı Belediyesi Personel Limited Şirketi, bünyesinde çalıştırmak üzere 1 yönetici sekreteri personeli alacağını duyurdu. Alınacak personel daimi olarak istihdam edilecekken başvuru için son tarih ise 24 Nisan olarak belirlendi. Alınacak personelde ise aranan özellikler şunlar: “Affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlardan, anayasal düzene ve bu düzenin isleyişine karşı suçlardan mahkum olmamak, üniversite mezunu olmak, Microsoft Office programlarını iyi şekilde kullanabilmek, diksiyonu ve organizasyon yeteneği gelişmiş olmak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaya hak kazanmamış olmak, Aydin il ve ilçelerinde en az 6 ay boyunca ikamet ediyor olmak, sabıka kaydı olmayan, Bayan personel alınacaktır.” Başvuruda bulunmak için ise eksiksiz doldurulmuş ve fotoğraf eklenmiş CV diploma fotokopisi, sabıka kaydı, nüfus kayıt örneği (aile) nüfus cüzdan fotokopisi belgeleri isteniyor.

aydinda-is-arayanlar-dikkat-o-belediyeler-personel-alimi-yapacak-int-464517-8a96d36b0f42d09cac52095da094dcc3.jpeg

KUŞADASI BELEDİYESİ İLANI

Kuşadası Belediyesi Personel Anonim Şirketi, bünyesinde çalıştırmak üzere 10 beden işçisi alacağını bildirdi. Alınacak personeller geçici olarak istihdam edilecekken başvuru için son tarih ise 26 Nisan olarak bildirildi. Alınacak personellerde şu özellikler aranıyor: “Takım çalışmasına yatkın, tercihen park ve bahçe işlerinde tecrübe sahibi, Kuşadası’nda ikamet eden.” Başvuruda bulunmak için ise resimli özgeçmiş, iş başvuru formu, T.C kimlik kartı, nüfus cüzdanı fotokopisi, sabıka kaydı, yerleşim yeri belgesi, nüfus kayıt örneği belgeleri isteniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.