Aydın İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Söke İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ve tarihi eserlere yönelik operasyon düzenledi.

UYUŞTURUCU VE TARİHİ ESER ELE GEÇİRİLDİ

Operasyon kapsamında şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda, 180 gram metamfetamin, 20 gram esrar, 60 adet sentetik ecza hapı, 2 adet hassas terazi, 3 adet bong aparatı, 2 tabanca, 1 kırma av tüfeği, 93 tabanca fişeği, 55 bin TL nakit para ile birlikte 10 tarihi para, 19 sikke, 13 tarihi obje, 1 tarihi yüzük ve Bizans dönemine ait 1 tarihi eser ele geçirildi. Ayrıca 6 cep telefonuna da el konuldu.

Bakan Gürlek, cezaevlerinde hayata geçirilen yeni uygulamayı duyurdu
Bakan Gürlek, cezaevlerinde hayata geçirilen yeni uygulamayı duyurdu
İçeriği Görüntüle

2 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Olayla ilgili olarak 2 şüpheli gözaltına alınırken, adreslerde bulunan 4 kişi hakkında “Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurmak” suçundan adli işlem başlatıldı. Gözaltına alınan şüpheliler işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ