Aydın'da 'keşkek' coşkusu

Aydın'da 'keşkek' coşkusu
Aydın’ın Kuyucak ilçesine bağlı kırsal Azizabat Mahallesi’nde keşkek hayrına imza atıldı. Bu yıl 4.'sü düzenlenen hayır etkinliğine binlerce vatandaş katıldı.

Azizabat Mahalle Muhtarı Mustafa Özden öncülüğünde mahallenin cemiyet alanında düzenlenen keşkek hayrına Kuyucak Belediye Başkanı Uğur Doğanca'nın yanı sıra çevre mahallelerin muhtarları, mahalle sakinleri ve davetliler eşlik etti.

aw198283-01.jpg

Katılımcılara keşkekle birlikte turşu, pilav ve helva ikramı yapıldı. Etkinlikte Mevlid-i Şerif de okundu.

aw198283-02.jpg

"GELENEĞİ YAŞATMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"
Muhtar Özden, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Muhtarlıkta ikinci dönemim ve mahalle halkımızın destekleri ile bu hayrımızı gerçekleştiriyoruz.

aw198283-04.jpg

Bizden önceki muhtarımızın başlattığı bu geleneği yaşatmak için çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza ve Kuyucak Belediye Başkanımıza katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

aw198283-03.jpg

15 YIL ÖNCESİNE DAYANAN HAYAL
"Kuyucak Belediye Başkanımız Uğur Doğanca ile 15 yıl öncesine dayanan bir hayalimiz vardı" diyen Özden, şunları kaydetti: "Ben Azizabat Mahallemize muhtar, o da Kuyucak’a belediye başkanı seçilmek için birbirimize söz vermiştik. Ben 5 yıl önce muhtar seçildim ama başkanımız o dönem seçimlere girmemişti.

aw198283-05.jpg

Şu an ise ikimiz de verdiğimiz sözü tutmuş olduk. Dostluğumuz da devam ediyor. Öncelikle çok değerli başkanıma ve mahalle halkımıza çok teşekkür ediyor, hayrımızın Allah katında kabul görmesini diliyorum."

aw198283-06.jpg

"KÜLTÜREL DEĞERLERE SAHİP ÇIKACAĞIZ"
Kuyucak Belediye Başkanı Uğur Doğanca ise, “Kültürel değerlerimizin eskiden beri yaşatıldığı Azizabat Mahallemizdeki geleneksel hayra katıldık. Bundan sonraki süreçlerde de bu tarz kültürel değerlerimize sahip çıkmak ve yaşatılması için katkıda bulunmak amacıyla var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

aw198283-07.jpg

Mustafa muhtarımızla çok eskiye dayanan dostluğumuz var. Bir araya geldiğimizde söylediğimiz onun muhtar benim de belediye başkanı olma hayalimiz vardı. Ama o beni beklemedi ve bir dönem önce muhtar oldu. Ben ise bu seçimlerde başkan seçildim. Geçmişten gelen bağımız ise devam ediyor. Kendisine ve bize görevlerimizin hayırlı olmasını diliyorum” sözlerini kaydetti.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum