Güzel havanın etkisi ve yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle pazarda hareketlilik artarken, ikinci el ve nostaljik ürünler vatandaşların beğenisine sunuldu.

Girne Mahallesi’nde kurulan pazarda sabahın erken saatlerinden itibaren başlayan hareketlilik gün boyu devam etti. Kurban Bayramı’na sayılı günler kala alışveriş yapmak isteyen vatandaşların da pazara yönelmesiyle yoğunluk arttı. Her bütçeye uygun sıfır ve ikinci el ürünlerin bulunduğu pazarda hem satıcılar hem de alıcılar hareketlilikten memnun kaldı.

Eski eşya meraklıları, koleksiyoncular ve uygun fiyatlı ürün arayan vatandaşların buluşma noktası haline gelen pazarda birçok farklı ürünler yer aldı. Nostaljik eşyalar, eski plaklar, madeni paralar, antika saatler, danteller, el işi ürünler ve askeri objeler ziyaretçilerin ilgisini çekti.





