Aydın Hedef Gazetesi'nden Zeynep Özge Çümlek'in haberine göre; Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Aydın Voleybol İl Temsilciliği koordinesinde, kurumlar arasındaki işbirliğini artırmak amacıyla düzenlenen 15 Temmuz Voleybol Turnuvası Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşti. Turnuvaya bakanlıkların Aydın’da bulunan il müdürlükleri katıldı.

GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ ŞAMPİYON OLDU

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında oynanan final maçı sonucunda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü şampiyon oldu. Turnuvada, İl Sağlık Müdürlüğü ikinci, İl Emniyet Müdürlüğü üçüncü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü de dördüncü oldu.

Aydın’da kurumlar kozlarını paylaştı

Kızını ve torununu vahşice öldürdü! Cani dedenin ifadeleri şaşkına çevirdi
Kızını ve torununu vahşice öldürdü! Cani dedenin ifadeleri şaşkına çevirdi
İçeriği Görüntüle

ÖDÜLLER TAKDİM EDİLDİ

Final müsabakasını Gençlik ve Spor İl Müdürü Serhat Yığmatepe, İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Özlem Yıldırım, Destek Hizmetleri Başkanı Ömer Faruk Sağlam, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Cevat Sandalcı ve Aydın Voleybol İl Temsilcisi Levent Yıldırım takip etti. Dereceye giren takımlara ödülleri takdim edildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ